19 iulie 2010

Vacanta de vara in Dojo


Am hotărât ca vacanța de vară pentru practicanții din Dojo-ul nostru să aibe loc intre 28.iulie.2010 - 30.august.2010.

Distracție placută și vacanță frumoasă!
(Vă așteptăm și la Stagiul Confederatiei Europene de Aikido, la Brașov)

12 iulie 2010

Viata e ca o cafea buna


Un grup de oameni de succes in apogeul carierei lor, toti avand joburi si pozitii de vis, masini si case au facut o vizita unui fost profesor din facultate. Discutia a alunecat treptat spre cat de stresanta si obositoare e viata zi de zi.


Profesorul i-a intrebat daca vor sa bea o cafea buna si s-a intors din bucatarie cu vas mare plin cu cafea si o multime de cesti. Unele erau din portelan fin, altele din sticla, plastic, unele aratand normal, altele foarte delicate si scumpe, unele cu insertii aurite, altele cu toarta ciobita, si i-a rugat pe fiecare sa se serveasca.

1 iulie 2010

Invataturi Esentiale


Inceputul libertatii e intelegerea faptului ca nu sunteti "ganditorul".

In momentul in care incepeti sa observati ganditorul, un nivel superior de constiinta devine activ. Atunci incepeti sa va dati seama ca in spatele gandului se afla o dimensiune vasta de inteligenta si ca gandul nu reprezinta decat un minuscul aspect al acestei inteligente.

Va dati seama de asemenea ca toate lucrurile care conteaza cu adevarat -frumusetea, dragostea, creativitatea, bucuria, pacea interioara - izvorasc de dincolo de minte.

Ati inceput sa va treziti !